Over ons

WELKOM BIJ BRICK BROKERS

Brick Brokers levert al meer dan 25 jaar vakmanschap in de huur-, koop- en vastgoed beleggingsmarkt. Met ons grote netwerk zijn wij transparant, vakgericht en verlenen wij service op hoog niveau. Wij verplaatsen ons in de schoenen van de klant om daar als specialist op te anticiperen.

Wij van Brick Brokers blinken uit in het aanbod van de huurmarkt, we zijn ervaren en altijd up-to-date omtrent de wetgeving en de bijscholing van onze medewerkers. Bij ons zijn de beste krachten gebundeld. Wij staan te allen tijde voor u paraat.
We Know Real Estate!


Maak kennis met BRICKBROKERS

 

LAMBERT-JAN WESTLAND

Bedrijfsmatig / commercieel vastgoed

E-mail lj@brickbrokers.nl


Met zijn uitstekende helikoptervisie weet Lambert-Jan buiten de kaders tot een snelle oplossing te komen. Hij is oplossings- en resultaatgericht, schakelt snel en kan zich goed verplaatsen in de klant.

Frank Bakker

Vastgoed Consultant

E-mail frank@brickbrokers.nl


Frank is een echt communicatiedier en een sterke relatiebeheerder. Als “rendementsmakelaar” zorgt hij voor optimalisatie van uw vastgoed.
 

JoANNA DEENIK

Verhuurmakelaar

E-mail joanna@brickbrokers.nl


Joanna is een jong commercieel talent dat geen uitdaging uit de weg gaat. Ze is een harde werkster, leergierig en ze durft. Joanna heeft een groot inlevingsvermogen.
 

Jordy Mulder

Verhuurmakelaar

E-mail jordy@brickbrokers.nl


Jordy heeft een ruime ervaring als verhuurmakelaar en staat altijd klaar voor een gedegen advies. Hij is structureel, planmatig, correct en loyaal.
 

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?