Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Brick Brokers B.V. heeft in samenwerking met Gooi en Beheer een professionele partner in huis op het gebied van vastgoedmanagement.

Ruim 15 jaar ervaring in het vastgoed management

Gooi en Beheer heeft ruim 15 jaar ervaring in het vastgoed management. We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille.
Bij het beheer van vastgoed komt veel specifieke kennis kijken zoals op de hoogte zijn van wet- en regelgeving, maar ook hoe je slim om kunt gaan met praktische zaken. Gooi en beheer is van deze wet en regelgeving volledig op de hoogte en adviseert u graag.

 

Besteed uw gehele vastgoedportefeuille uit

Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer. Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Voor meer informatie omtrent vastgoedbeheer, verwijzen wij u graag naar de website van Gooi en Beheer, te weten www.gooienbeheer.nl

 

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms