Verkopen

Wij nemen graag uw zorg uit handen!

U denk er serieus over na uw woning te verkopen? Brick Brokers staat voor u klaar.

In een persoonlijk gesprek bepalen we met elkaar op weke wijze we de woning gaan presenteren aan potentiële kopers. Samen gaan we voor het beste resultaat

Een duidelijk verhaal!

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het wel zo fijn om met een partij in zee te gaan die uw woning optimaal onder de aandacht van potentiële kopers brengt. Een onafhankelijke partij die u adviseert over een reële vraagprijs, die de bezichtigingen begeleidt en voor u de onderhandelingen voert. Wij zorgen dat uw woning uitgebreid onder de aandacht wordt gebracht van potentieel geïnteresseerden. Onze website, geïntresseerde relaties en een projectbrochure is een van de voorbeelden van presenteren. Daarnaast zal uw woning gepresenteerd worden op Funda en Pararius. Dit garandeert dat dagelijks tienduizenden bezoekers een kijkje in uw huis kunnen nemen!

Eerlijk en transparant!

Uw woning zal op een duidelijke en heldere manier gepresenteerd worden met uitnodigende foto’s en een pakkende advertentie tekst. Hierdoor zal een geïntreseerde niet voor verrassingen komen te staan op het moment van bezichtiging maar zien waarvoor hij ook daadwerkelijk komt. 

Meer weten?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om bij u thuis langs te komen. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij het maken van de juiste keus. Tijdens deze afspraak lichten wij toe hoe wij uw woning gaan verkopen, inclusief de bijbehorende kosten die door ons transparante model u zeker zult gaan verassen. 

Nieuwschierig geworden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons zodat we kunnen kennismaken. Ons kantoor kunt u bereiken op 035-6473630 of stuur ons een email naar info@brickbrokers.nl zodat wij u kunnen bellen.

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms